Dansen in Friesland

Kledingvoorschriften

Binnen de danslessen van DIF hebben wij kledingvoorschriften.

Waarom
Hiervoor hebben wij een aantal redenen: Om de danslessen goede te beoefenen willen wij als docenten correcties geven. Kleding voor dansles is speciaal ontworpen zodat wij gedetailleerder kunnen zien wat een kind doet met zijn lichaam (zoals spierbeheersing, houding, etc.). Tevens hebben wij gelijke voorschriften zodat kinderen gelijk zijn aan elkaar en niet worden beoordeeld op basis van hun eigen kleding. Wanneer je deelneemt aan wedstrijden is dansen een teamsport, dit willen wij ook uitstralen in de lessen. Verder leidt verschil in kleding af in een groepsproces en zeker om choreografieën synchroon te laten gaan.

Kosten
Omdat er verschillende prijzen zijn in de aanschaf van danskleding zijn deze niet bij de contributie inbegrepen. Wij bieden deze kleding scherp geprijsd aan, omdat wij als bedrijf hiervoor afspraken hebben met toeleveringsbedrijven.

Aanschaf
U krijgt van ons een lijst met de benodigde dansspullen voor het nieuwe seizoen. Tot die tijd raden wij u aan om geen danskleding aan te schaffen, om extra (onnodige) kosten te voorkomen en adviseren wij u om de leerling zwarte, gemakkelijke kleding te dragen tijdens de les.
 
 
Heb je nog kleding nodig?! Hieronder kun je de verwachte aanschaf doorgeven.

Bestelling (verwachte aanschaf)