Dansen in Friesland

Officiële afmelding

Wedstrijdteams/DIF Dance Academy

Doet een danser mee aan een wedstrijdteam/danceacademy dan is hij/zij onderdeel van een team/teamsport. Het team en de coaches rekenen op elkaar.  Dit brengt natuurlijk veel mooie en prachtige ervaringen met een geweldige teamspirit en nieuwe dansvrienden, maar dansers/ouders zijn ook verantwoording schuldig aan de coaches en teamgenoten ten aanzien van afwezigheid bij een training, wedstrijd of belangrijk event. 
 
Heeft een dansers vooraf de keuze gemaakt om deel te nemen aan deze prachtige ervaring om onderdeel te zijn van een DIF wedstrijdteam, de dansers krijgen dan ook een vaste plek in de choreografie en er worden prachtige kostuums gemaakt en gekocht. Deelname aan wedstrijden is dan ook niet vrijblijvend. Er is dus géén keuze wanneer je wel of niet mee wilt doen.
 
De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt om onszelf op hoog niveau weg te zetten op wedstrijden. Om deze kwaliteit te bewaken moeten wij helaas (door ervaring) strenger zijn op afwezigheid en zo nodig, om teamprestaties hoog te houden, consequenties verbinden aan afwezigheid. 
 
Afmelden geschiet op hoge uitzondering, daarom ontvangen wij graag dit officiële formulier.